Maksut ja LuppoCup ja kausi 2013-14 ja kapteeniäänestys ja lisenssiasiat sekä nimenhuuto!

Maksut

Maksuista. Kaikille pelaajille pitäisi olla saapunut ensimmäinen kausimaksu. Osalla on jo saattanut eräpäiväkin olla. Mikäli sinulle ei ole tullut maksua niin ota heti yhteyttä minuun sillä lasku on mennyt jonnekin muualle.

LuppoCup 2013

Tämän vuoden LuppoCup käydään 10 joukkueen voimin 14.9.2013 kello 9:00 alkaen Sydän-Laukaan koululla. Turnauksessa on mukana seuraavat joukkueet:

  1. Tiistain Suihkuvuoro (TiSu) – Tikkakoski – 5.div
  2. SBJ Vaajakoski (SBJ) – Vaajakoski – 5.div.
  3. Sumiaisten Pallo (SuPa) – Sumiainen – 5.div.
  4. Hankasalmen Hankala – Hankasalmi – 4/5.div.
  5. Kings – Laukaa – 5.div.
  6. SC Luppo – Laukaa – 5.div.
  7. SB Pommak – Jyväskylä – 4.div.
  8. L-bandy – Laukaa – 3.div.
  9. Flanels – Joutsa – 5.div.
  10. NiceBandy (NB) – Saarijärvi – 5.div.

Osallistujaluettelosta päätellen turnauksesta on tulossa varsin mielenkiintoinen.

Toivon, että viimeistään tähän turnaukseen mennessä jokainen pelaaja on hankkinut itselleen lisenssin ja tapaturmavakuutuksen.

Kausi 2013-14

Tämän vuoden kausi alkaa samaan aikaan kuin viime vuonna, eli 13.10. Kaikki tämän vuoden puolella olevat pelit pelataan Killerin liikuntakeskuksella joten kyytiasioita ei tarvitse ainakaan tässä vaiheessa miettiä. Olemme heti ensimmäisessä turnauksessa vastuujoukkue. Tiedotan tästä erikseen lähemmin H-hetkeä.

Kapteeniäänestys 2013-14

Kauden 2013-14 kapteeniäänestys on tulossa lähiaikoina. Alkakaa miettiä kuka Hän voisi olla niin äänestyksen alkaessa ei tarvitse enää miettiä. Tiedotan tästä tekstiviesteillä kaikille kun äänestys alkaa.

Lisenssit

Jokaisen pelaajan pitää hankkia lisenssi. Suositeltavaa on hankkia lisenssi ja vakuutus jo ennen LuppoCupia. Divaripeleihin ei ole mitään asiaa ilman lisenssiä. Tulen tarkistamaan lisenssitilanteen ennen LuppoCupia ja myös ennen divaripelejä. Lisenssin ostoon pääset tästä linkistä:  http://salibandy.net/asioi-verkossa/lisenssit/lisenssin-maksaminen.

Nimenhuuto.com

Toivoisin nimenhuudon kanssa aktiivisempaa ilmoittamista. Se ei riitä että pari tuntia ennen treenejä ilmoitat että tulet tai et tule. Me jotka oikeasti tällä tiedolla tehdään jotain (Mikko ja minä yleensä) toivotaan, että ilmoittautumiset pystytään tekemään jo seuraavana päivänä! Näin tiedetään ketä tulee ja tuleeko pelejä -> tarvitaanko ulkopuolisia pelaajia paikalle että treenit järjestyy. Esimerkiksi tämän päivän tilanne on kirjoitushetkellä sellainen, että 4 kenttäpelaajaa tulossa ja yksi maalivahti. Ei tällä oikein treenejä vedetä? Jos et tiedä edellisenä päivänä tuletko niin viimeistään treenipäivän aamuna ilmoittaudu. Jos olet vieläkin epävarma niin jätä kommentti ilmoittautuessa että olet epävarma. Nykypäivänä kun melkein kaikilla on kännykällä mahdollisuus käydä ilmoittautumassa niin tehkää se osoitteessa http://m.tiistainsuihkuvuoro.nimenhuuto.com. Käyttöliittymä on selkeä ja ilmoittautuminen treenaan ei vie kuin muutaman sekunnin.