Kesäkauden maksut, pelaajasiirrot, kesätauko ja kausi 2014-15

Kesäkauden maksut

Kesäkauden (touko-elo) maksu on 25€/pelaaja. Pyydän, että kaikki vuoroillamme säännöllisesti käyvät ilmoittavat yhteystietonsa alla olevalla lomakkeella laskutusta varten. Lasku tulee postitse kesäkuun aikana. Ne joiden tiedot minulla jo on .. ilmoittakaa tekin niin tarkistan että kaikki tiedot ovat ajantasalla.

Etunimi
Sukunimi
Katuosoite
Postinumero ja -toimipaikka
Puhelinnumero
Henkilötunnus
Sähköposti
Vapaa viesti

Kirjoita merkit alla olevaan ruutuun:
captcha

Pelaajasiirrot

Pelaajien, joilla on ollut SSBL:n pelaajalisenssi kaudella 2013-14 ja jotka pelaavat SSBL:n sarjoissa kaudella 2014-15 eri seurassa kuin kaudella 2013-14, tulee tehdä pelaajasiirtohakemus. Vapaa siirtyminen (=sopimuksettomien pelaajien vapaa siirtyminen ilman vanhan seuran suostumusta) on mahdollista ajalla 2.-30.6.2014. Näissä siirroissa on täytettävä ja allekirjoitettava pelaajasiirtohakemus-lomakkeesta vain uuden seuran sekä siirtyvän pelaajan tiedot. Mikäli kasvattajarahaan oikeutettu seura, josta pelaaja siirtyy, ei vaadi kasvattajarahaa tai vaatimus on pienempi kuin kyseisestä pelaajasta kilpailusääntöjen mukaan olisi maksettava, tulee vanhan seuran suostumus olla myös allekirjoitettuna. Kirjaamismaksut ovat voimassa myös vapaalla siirtoajalla!

Kulut mitä siirrosta tulee, maksaa siirtyvä pelaaja. Mikäli mahdollista niin pelaaja itse tekee siirron.

Jos tarvitset apua siirron tekemiseksi niin olen käytettävissä! Jos et pysty itse tulostamaan mutta teet siirron niin lähetä minulle tulostettava aineisto. Salibandyliiton pikaohje siirron tekijälle:

Alkuvalmistelut: Tarvitset tulostimen (tai mahdollisuuden tallentaa siirtokaavake myöhempää tulostamista varten). Siirtyvästä pelaajasta tulee tietää täydelliset yhteys- ja henkilötiedot (myös henkilötunnuksen loppuosa). Seuratiedoista kysytään uuden seuran yhteyshenkilön tiedot (nimi, osoite ja sähköposti). Lisäksi tulee tietää mihin joukkueeseen (mille sarjatasolle) pelaaja siirtyy pelaamaan uudessa seurassaan ja millä sarjatasolla hän pelasi vanhassa seurassaan -> tämä määrittää mm. sen onko pelaajasta maksettava kasvattajarahaa.

  1. Syötä siirron perustiedot järjestelmään
  2. Järjestelmä kirjaa siirron liiton tietokantaan ja antaa sinulle automaattisesti siirtokaavakkeen ja kirjaamismaksun tilinsiirtolomakkeen (kts. lisää kohdasta 6).
  3. Tulosta pelaajasiirtolomake ja tilisiirtolomake.
  4. Ota tarvittavat allekirjoitukset pelaajasiirtolomakkeeseen (pelaaja, uuden seuran edustaja ja vapaan siirtoajan jälkeen myös vanhan seuran edustaja)
  5. Muista mahdollinen junioripelaajan kasvattajaraha (tiedustele asiaa vanhasta seurasta ja tutustu Kilpailusääntöihin §54).
  6. Maksa pelaajasiirron kirjaamismaksu saamallasi tilisiirtolomakkeella. Maksu tulee olla suoritettuna, jotta siirto voidaan ottaa käsittelyyn! Siirtohakemusta ei katsota saapuneeksi ennen kuin maksu on suoritettu. Tilisiirtolomakkeeseen tulostuva summa on kulloinkin voimassa olevien kirjaamismaksusääntöjen mukainen: Tämä tarkoittaa sitä, että kilpailusääntöjen takarajat ovat voimassa kirjaamismaksun osalta riippumatta siitä, minkä summan järjestelmä tietojen kirjaamishetkellä antaa. Asiasta on annettu esimerkkejä useimmin kysytyissä kysymyksissä.
  7. Maksulomakkeesta ei tarvitse lähettää kopiota liittoon.
  8. Lähetä siirtolomake Salibandyliiton Sisä-Suomen aluetoimistoon, yhteystiedot lomakkeessa.

Siirto tehdään osoitteessa: https://www.ratkaisupalvelu.fi/sbsiirto/siirto

Alla tarvittavat tiedot uudesta seurasta:

pelaajasiirto

Kaikkien siirtyvien pelaajien tulee tehdä siirto kesän aikana niin varmistamme sen, ettei elokuussa tule ihmeteltävää.

Kesätauko

Äänestimme treeneissä, että kesätauko pidetään ajalla 1.7.-27.7.2014. Tauon pituus on 4 viikkoa. Tauon jälkeen seuraavat treenit ovat tiistaina 29.7.2014.

Kausi 2014-15

Syksylle on luvassa harjoitusotteluita ennen varsinaisten divaripelien alkua. Katsomme myös jos tarjolla on jotakin sopivaa turnausta kuten LuppoCup aikaisempina vuosina. Kauden 2014-15 maksut divaripelaajalle tulee olemaan 250€/pelaaja. Tämä summa jaetaan viiteen eri maksukertaan elo14, loka14, joulu14, helmi15 ja huhti15. Vuoroillamme divaritoimintaan osallistumattomien maksut tulevat olemaan samoina ajankohtina ja summa tasan puolet divaripelaajan maksuista, eli 5 X 25€.