Ensimmäinen turnaus ja käytännön asioita

Hei

Ensimmäinen turnaus on ylihuomenna joten tässä muutama seikka luettavaksi.

Pelaajasiirrot ja lisenssit

Kaikkien pelaajien pelaajasiirrot ovat nyt tänä päivänä vihdoin viimein kaikki tehty loppuun saakka. Soitin vielä epäselvät asiat SSBL:n aluetoimistoon ja nyt kaikkien siirrot ovat OK. Tarkistin myös samalla että kaikki on hankkineet lisenssit. Sekin asia on kunnossa.

Pelipäivä

Sunnuntaina 1.10.2017 meillä on kaksi peliä pelattavana. Molemmissa peleissä oltava tuntia ennen peliä paikalla. Pelit pelataan Huhtasuon yhtenäiskoululla (Suluntie 18, Jyväskylä).

  • 10:00 Paikalle ja paitojen jako
  • 10:15 Joukkuekuva
  • 11:00 TiSu VS SB Pommak
  • Pari tuntia tankkaustaukoa
  • 14:00 ViitVi VS TiSu

Kentälliset peleihin tekee Vesa.

Joukkuekuva ja videointi

Otan meidän joukkueesta kuvan ennen päivän ensimmäistä peliä joten toivon että kaikki tulevat ajoissa paikalle (kello 10!) niin jaetaan paidat ja otetaan joukkuekuva. Jos mietitte minkä väriset sortsit olisi hienot niin mustat pukisi oranssia paitaa. Kuvaamme Saken kanssa päivän molemmat ottelut jotka tulevat kohtuu leikkaamattomana suoraan youtube kanavallemme https://www.youtube.com/user/tisutv.

Pelipaidat

Olette varmasti kuulleet yhtä sun toista miten pelipaitojen säilytys toteutetaan. Päätin, että tänä kautena uudet oranssit paidat säilyttää ja huoltaa pelaaja itse kauden ajan. Paidat kerätään maaliskuu 2018 aikana takaisin. Jos paitaa ei palauta 31.3.2018 mennessä lähetän paidasta laskun. Syy miksi pitää olla näin tyly johtuu edellisistä kausista milloin paitoja on mennyt hukkaan ja tullut turhia kustannuksia joukkueelle. Jos olet varma että jatkat joukkueessa seuraavallakin kaudella silloin voit paidan pitää itselläsi. Vieraspelipaidat, eli tällä kaudella valkoiset, säilytän ja huollan minä. Eli jos tulee tarve vaihtaa oranssi väri pois niin minulla on varalla valkoiset paidat kaikille.

Vastuujoukkueturnaus

Olemme turnauksen vastuujoukkue 24.3.2018 pidettävässä turnauksessa. Järjestettäviä otteluita on tuolloin 8kpl joista 2kpl meidän omia. Jos jollakin joukkueessa on kokemusta toimitsijana olosta tai muuten tuntuu että siitä suoriutuisi niin tässä olisi tilaisuus saada kausimaksuista pois osa tekemällä työtä joukkueen hyväksi 🙂 Ottakaa yhteyttä mikäli kiinnostuitte! Muussa tapauksessa joudutaan ottamaan ulkopuolinen toimitsija.

Mitähän vielä?

Tällä erää ei tule muuta mieleen mutta palaan asiaan jos tulee sanottavaa. Kysykää ihmeessä minulta jos jokin asia on epäselvä.

 

T. Janne